Vacature gastheer/gastvrouw

Wijkbedrijf Lage Land

Het Wijkbedrijf wil het Lage Land en haar bewoners sterker en zelfstandiger maken. Dat kan door zorg, welzijn en lokaal ondernemerschap slim aan elkaar te koppelen. Het Wijkbedrijf is er op die manier voor, maar vooral ook door bewoners. De centrale plek in het Wijkbedrijf is de Netwerklounge. We zoeken dan ook een vrijwillige gastheer/gastvrouw voor de Netwerklounge.

Netwerklounge

De Netwerklounge is het hoofdkwartier van het Wijkbedrijf. Samen en onder één dak met het vernieuwde Wijkrestaurant. De Netwerklounge is een broedplaats voor lokale ondernemers en actieve bewoners. Een gezellig drukke plek die uitdaagt, inspireert om te gaan ondernemen en waar je informatie, talent en kennis brengt en haalt.

Profiel gastheer/gastvrouw

Voor de Netwerklounge zijn we op zoek naar een representatieve en gastvrije gastheer/gastvrouw. Je vindt het leuk om bezoekers te ontvangen en te informeren over voorzieningen en bedrijvigheid in het Lage Land. Je hebt daarnaast ook plezier in het verbinden van mensen die elkaar kunnen helpen en in het verder helpen van ondernemende buurtbewoners bij hun plannen. Kortom, je bent het gezicht van het Wijkbedrijf en de Netwerklounge. Let wel op: het gaat hier om vrijwilligerswerk.

Werktijden

Werktijden zijn in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid. Het wijkbedrijf heeft een team met meerdere vrijwilligers die elk minimaal een dagdeel per week beschikbaar zijn. Je staat er dus niet alleen voor en hebt collega’s waarbij je terecht kunt bij vragen.

Contact

Het Wijkbedrijf is een initiatief van DOCK, Buurtwerk, Middin en de Leliezorggroep. Voor vragen over het wijkbedrijf of de vacature kun je contact opnemen met:

Rene Hoeflaak of Tom Boxman

Email: tom.boxman@buurtwerk.nl of rhoeflaak@dock.nl

Tel René: 06 – 24 95 23 09
Tel Tom: 06 – 38 29 05 93    

Deel deze pagina:

Een reactie plaatsen