Steeds meer sfeer voor Netwerklounge

Sfeer die de nieuwe inrichting van de netwerklounge geeft.

De netwerklounge van wijkbedrijf Lage Land krijgt steeds meer de sfeer die de bedenkers voor ogen hadden. Met een balie, een werktafel en gezellige bankjes krijgt de Ridderhof (de aanbouw van De Burcht) er een gezellige plek bij. Een plek voor mensen uit het Lage Land die zin hebben om hun ondernemende kant uit te leven.

De plantenbakken en de balie zijn gemaakt bij Pameijer, zoals mooi te zien is op de volgende reportage van Open Rotterdam. http://www.openrotterdam.nl/eerste-thuishonk-van-wijkbedrijf-lage-land-in-de-burcht/nieuws/item?982404. Deze samenwerking past dan ook prima bij de sfeer van ondernemen rond het wijkbedrijf.

In een eerdere post zag de netwerklounge er nog zo uit: http://wijkbedrijflageland.nl/van-ridderhof-naar-netwerk-lounge/. Vandaag werd de inrichting aangevuld en ziet de ruimte er al heel anders uit. Met een werktafel en een aantal bankjes is er genoeg ruimte om te zitten. Onder het genot van een bakje koffie kan dan mooi over ondernemen worden gepraat.

Nog lang niet klaar

De inrichting van de netwerklounge zal nog verder worden uitgebreid, bijvoorbeeld met een vitrinekast. Ondernemers kunnen daarin hun producten laten zien. Ook zal een folderkast worden aangeschaft, zodat er informatie kan worden uitgedeeld over wat er in de buurt te doen of te beleven valt. Uitjes, workshops en evenementen kunnen zo onder de aandacht van de bewoners van het Lage Land worden gebracht.

Ondernemers die hun producten willen laten zien of een folder willen uitstallen kunnen contact opnemen met het wijkbedrijf via http://wijkbedrijflageland.nl/over-ons/. Buurtbewoners met een ondernemend idee kunnen natuurlijk ook al bij het wijkbedrijf terecht met hun plannen.

Deel deze pagina:

1 gedachte over “Steeds meer sfeer voor Netwerklounge

Een reactie plaatsen