Samenwerking X-preszo Ministries

Marco Bervoets, penningmeester van X-preszo Ministries (midden) leidt vertegenwoordigers van het Wijkbedrijf rondt in X-preszo

Passend in de doelstelling van het Wijkbedrijf Lage Land om te verbinden en (lokaal) ondernemerschap te ondersteunen en te stimuleren sloten het Wijkbedrijf en X-preszo Ministries onlangs een samenwerkingsovereenkomst.

Deze samenwerking richt zich vooral op de verhuur van de diverse ruimtes, kamers en kantoren in X-preszo met bemiddeling van het Wijkbedrijf en werd vorige week officieel beklonken in een gezamenlijk overleg met vertegenwoordigers van DOCK, de Lelie Zorggroep, Buurtwerk en Middin, als zijnde de initiatiefnemers van het Wijkbedrijf en X-preszo.

 

12 februari 2018: Vertegenwoordigers van X-preszo Ministries en het Wijkbedrijf Lage Land voor het gebouw van X-preszo aan de Cornelis Danckertstraat 36 in Rotterdam

Diverse doeleinden, eenvoudig bereikbaar

Het gebouw van X-preszo ligt in het hart van de wijk aan de Cornelis Danckertstraat en vervult vanuit haar doelstelling al jaren een centrale rol in de wijk.

Deze locatie beschikt over 7 ruimtes, kantoren en zalen van diverse afmetingen, geschikt voor diverse doeleinden. Zoals een presentatie, workshop, vergadering of overleg. X-preszo is eenvoudig bereikbaar met openbaar vervoer.

Dus ben je op zoek naar een geschikte locatie, ruimte of zaal? Voor een dagdeel of langere periode? Of voor een vergadering, overleg, presentatie of workshop? Met of zonder technische voorzieningen, met of zonder koffie, thee? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor uitleg over de mogelijkheden.

Contactgegevens

Bel voor een afspraak met René Hoeflaak (06 – 24 95 23 09) of Tom Boxman (06 – 38 29 05 93 . Of kom langs bij de Netwerklounge op de Van Moorselplaats 1, 3067SH in Rotterdam. De Netwerklounge is open van 13.00 tot 16.00 op maandag, 10.00 tot 16.00 uur op dinsdag t/m donderdag, en van 10.00 tot 13.00 uur op vrijdag.

Voor tarieven en foto’s klik dan hier

Deel deze pagina:

Een reactie plaatsen