Ondernemers gestart

Foto van Aruna Gobind en Karine Pacejka, ondernemers in de Helga
Aruna Gobind (links) en Karine Pacejka, ondernemers in de Helga (foto: René Hoeflaak)

23 juni 2017: een belangrijk en spannend moment voor  ondernemers Karine Pacejka en Aruna Gobind.

Elkaar versterken als ondernemers

Het Wijkbedrijf Lage Land bracht Aruna en Karine – bewoners van het Lage Land – niet alleen samen om elkaar te versterken als ondernemer. Het wijkbedrijf vond ook een passende locatie in wooncomplex de Helga, onderdeel van Wooncompas.

Foto van visagie in actieNu echt van start

Vandaag starten beide dames dus echt hun ondernemersactiviteiten. Karine met ontspannende stoelmassages en Aruna als visagiste. Het zijn activiteiten waarmee deze bewoonsters van het Lage Land echt iets kunnen betekenen voor andere bewoners uit de wijk.

Wijkbedrijf Lage Land wenst beide dames natuurlijk heel veel succes. Klik hier voor meer info over KINEKA, de praktijk van Karine en hier voor meer informatie over visagiste Aruna.

Ook een plan voor de wijk?

Er lopen in het Lage Land zeker meer ondernemende types rond als Karine en Aruna. Hebt u zelf een plan voor een onderneming? Altijd al iets voor uzelf willen beginnen? Kent u iemand die het wel eens heeft over het beginnen van een eigen zaak? Kom dan langs bij of stuur die kennis door naar het Wijkbedrijf. Het Wijkbedrijf brengt je in beweging.

Foto van startende ondernemers in de Helga.
Karine Pacejka (links) en Aruna Gobind, beide ondernemers in de Helga. (foto: René Hoeflaak)
Deel deze pagina:

Een reactie plaatsen